banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι από το Γραφείο Ειδικού Γραμματέα της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης,Περιβάλλοντος & Ενέργειας λάβαμε τις εξής διευκρινίσεις / οδηγίες σχετικά με την καταβολή προστίμων για μη αδειοδοτημένες χρήσεις νερού στο Πράσινο Ταμείο.

Συγκεκριμένα:

Περισσότερα...

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος Της Κοινωνικής Σύμπραξης του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ,  ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο  εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση  δωρεάν διανομής  32 τόνων φρούτων – ροδάκινων σε Φορείς, οι οποίοι αναπτύσσουν κοινωφελείς δράσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν υπέρ προσώπων που στερούνται επαρκείς πόρους για την διαβίωσή τους& σε μαθητές δημοσίων σχολείων.

Ειδικότερα:

Περισσότερα...

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ενημερώνει ότι η αίθουσα συνεδριάσεων θα είναι κλειστή για το κοινό και τα ΜΜΕ το βράδυ της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2015. Οι πολίτες και τα ΜΜΕ θα μπορούν να παρακολουθούν τη ροή των αποτελεσμάτων των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, στην ιστοσελίδα της (http://www.peartas.gov.gr/) και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (http://ekloges.ypes.gr/).

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου - Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του προγράμματος ΤΕΒΑ ενημερώνει τους πολίτες της, ότι στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής 22 τόνων φρούτων – ροδάκινων μέσω των 4 Δήμων του Νομού Άρτας.

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με το Υπ’αριθ. 10386/13-8-2015έγγραφο της ΔΑΟΚ ΠΕ Λακωνίας που μας κοινοποιήθηκε, διακινήθηκαν φυτά εσπεριδοειδών σε παραγωγούς της Π.Ε. Άρτας από επιχειρήσεις παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού της ΠΕ Λακωνίας. Σε ορισμένες από τις εν λόγω επιχειρήσεις εντοπίστηκε ο επιβλαβής οργανισμός CitrusTristezaVirus.

Καλούνται όσοι καλλιεργητές κατά το έτος 2015 προμηθεύτηκαν πολλαπλασιαστικό υλικό εσπεριδοειδών από  επιχειρήσεις παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού εσπεριδοειδών με έδρα την ΠΕ Λακωνίας να προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας όλα τα νόμιμα παραστατικά και συνοδευτικά των αποστολών (π.χ. Τιμολόγια Πώλησης, Δελτία Αποστολής, Φυτουγειονομικά Διαβατήρια κλπ.)

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 103 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση