banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Α) Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, από τις πλημμύρες Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2015

(ΦΕΚ 1144 Β’ – 16/6/2015)

1. Δήμος Αρταίων

α) ΔΕ Αμβρακικού: ΤΚ Γαβριάς, ΤΚ Ψαθοτοπίου

β) ΔΕ Αρταίων: ΔΚ Αρταίων, ΤΚ Κεραματών

γ) ΔΕ ΞΗροβουνίου: ΤΚ Καμπής

2.  Δήμος Νικ. Σκουφά

α) ΔΕ Αράχθου: Όλη η ΔΕ Αράχθου

β) ΔΕ Κομμένου: Όλη η ΔΕ Κομμένου

γ) ΔΕ Κομποτίου: Όλη η ΔΕ Κομποτίου

Β). Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, από τις κατολισθήσεις Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2015

(ΦΕΚ 1143 Β’ – 16/6/2015)

1. Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη

α) ΔΕ Γ. Καραϊσκάκη: ΤΚ Δημαριού, ΤΚ Σκουληκαριάς

β) ΔΕ Ηρακλείας: ΔΚ Βελεντζικού

γ) ΔΕ Τετραφυλίας: Όλη η ΔΕ Τετραφυλίας

2. Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

α) ΔΕ Αγνάντων: ΤΚ Καταρράκτη, ΤΚ Ράμιας

β) ΔΕ Θεοδωριάνων: ΤΚ Θεοδωριάνων

Περισσότερα...

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τον ΕΛ.Γ.Α. πραγματοποιεί  διευρυμένη σύσκεψη με θέμα: «Ασφάλιση της φυτικής παραγωγής και του ζωικού κεφαλαίου από τον ΕΛ.Γ.Α.», με την παρουσία του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α. κ. Νίκου Στουπή, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ, στην Άρτα.

Η σύσκεψη είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερομένους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Την ίδια μέρα θα προηγηθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τους τοπικούς βουλευτές, τους Δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Νομού με θέμα: «Ασφάλιση του πρωτογενούς τομέα από τον ΕΛ.Γ.Α.». Η συνάντηση θα γίνει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης) στις  2:00 μ.μ.

 

«Σχετικά με ρυθμίσεις θεμάτων ιδρύσεως φαρμακείων – Γνωστοποίηση Κενών θέσεων φαρμακείων Π. Ε. Άρτας κατά την 31 Μαΐου 2015»

ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τον Δήμο Αρταίων, την Ιερά Μητρόπολη Άρτας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας και την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Ν. Άρτας, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στην πλατεία Εθν. Αντίστασης στην Άρτα.

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Άρτας για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στα υπό λειτουργία τμήματα της Ιονίας Οδού κατά το χρονικό διάστημα 2/6/2015 – 31/12/2015, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα εν λόγω τμήματα από Σελλάδες έως Φιλιππιάδα. Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση σε καμιά περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητόδρομου.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και τις οδηγίες σύμφωνα με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Παραχωρησιούχου στη διεύθυνση: www.neaodos.gr

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 94 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση