banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Το τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 112, του Ν.4314/Α/265/23-12-2014, οι προθεσμίες αντιστοίχισης των παλαιών επαγγελματικών αδειών των υδραυλικών, των πρακτικών μηχανικών, των ηλεκτροσυγκολλητών, των οξυγονοκολλητών και των καυστηρατζήδων, με τις νέες επαγγελματικές άδειες , παρατείνονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 11/7/2015.

Περισσότερα...

 

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 11-3-2015 στην Αθήνα με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Παναγιώτη Σγουρίδη, σχετικά με ζημιές που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Π.Ε. Άρτας.

 

Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Εκ μέρους των επίσημων φορέων της Άρτας συμμετείχαν οι Βουλευτές κα Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Βασίλης Τσίρκας, εκπρόσωπος του κου Γιώργου Στύλιου, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Κατέρης, ο Δήμαρχος Νικ. Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης και ο κ. Άγγελος Μανώλης ως εκπρόσωπος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας.

 

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Άρτας καθώς επίσης και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι παρουσίασαν στην αρχή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω των πλημμυρών και του παγετού και μετέφεραν στους Υπουργούς την αγωνία των κατοίκων για την άμεση αποζημίωσή τους και την αποκατάσταση των ζημιών.          

Περισσότερα...

 

alt

Ευρεία σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά και ενημέρωση σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας καθώς επίσης και τη διαδικασία αποζημιώσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Άρτας.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο Δ/ντής του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων κ. Χήρας καθώς επίσης ο Δήμαρχος Νικ. Σκουφά κ. Γιαννούλης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αρταίων κ. Σερβετάς, ο Πρόεδρος του ΕΑΣΑΦ κ. Γκίζας, πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που πλήγηκαν από τις πλημμύρες και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο κ. Χήρας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με την πορεία καταγραφής και εκτίμησης από τον ΕΛΓΑ, των ζημιών που προκλήθηκαν τόσο από τις πλημμύρες όσο κι από τον παγετό.

Περισσότερα...

 

Δείτε το δελτίο τύπου

 

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Άρτας για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και με σκοπό την αντιμετώπιση της υπάρχουσας κατάστασης, τελείως προσωρινά, αίρεται η γενική απαγόρευση της διέλευσης όλων των οχημάτων από τη γέφυρα Κοράκου και επιτρέπεται αυτή με τον περιορισμό για οχήματα μέγιστου μεικτού βάρους (βάρος οχημάτων και φορτίου) 3,5 tn και με όριο ταχύτητας τα 30 km.

            Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και τις οδηγίες σύμφωνα με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 113 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση