banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ – ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π. Ε. Άρτας διακηρύσσει ότι εκμισθώνεται το δημόσιο ιχθυοτροφείο Τσουκαλιό - Ροδιά, με τις εγκαταστάσεις και τα παραρτήματα αυτού, με σκοπό την αλιευτική εκμετάλλευσή του. Η εκμίσθωση θα πραγματοποιηθεί με πλειοδοτική δημοπρασία, θα είναι πενταετούς διάρκειας και ως τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των είκοσι έξι χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (26.400,00 €). Η Διακήρυξη απευθύνεται σε αλιευτικούς συνεταιρισμούς και σε ιδιώτες (νομικά ή φυσικά πρόσωπα). Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από έναν μόνο αλιευτικό συνεταιρισμό ή μόνο ένας συνεταιρισμός έχει πλήρη δικαιολογητικά, τότε η μίσθωση θα γίνει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν.Δ. 420/1970, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η δημοσίευση της διακήρυξης θα γίνει με τοιχοκόλληση στην αρμόδια Υπηρεσία Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, στο αυτοτελές γραφείο Άρτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (πρώην Κτηματική Υπηρεσία), στη Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας (5ο χιλ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, 45445 Ιωάννινα), στα γραφεία του Δήμου Αρταίων, στα γραφεία του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στο Διαδίκτυο (Πρόγραμμα Διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΠ6Ι7Λ9-ΡΓΥ) και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και της Π.Ε. Άρτας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης, ήτοι μέχρι 28-3-2019 (ημερομηνία κατάθεσης αίτησης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής). Οι δαπάνες που αφορούν στην δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης στις εφημερίδες βαρύνουν τον μισθωτή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Αλιείας στα τηλέφωνα 2681364461 και 2681364464.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 64 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Διακηρύξεις ΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ-ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ