banner_site_3.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς συγχαίρει την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την Διοίκηση της ομάδας για την εξαιρετική παρουσία τους στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στην άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η προσφορά της Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας στον αθλητισμό της περιοχής μας όμως παραμένει μεγάλη και είναι σίγουρο ότι η ανοδική της πορεία θα συνεχιστεί μέχρι την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.

Ευχαριστεί τις Αστυνομικές Αρχές και το προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης Άρτας (με επικεφαλής τον Ταξίαρχο κ.κ. Σκούμα) για την άψογη λήψη μέτρων που διασφάλισαν την αποφυγή επεισοδίων και τις Δικαστικές Αρχές (με την παρουσία της Εισαγγελικής Παρέδρου κας Αντωνίας Πάνου), οι οποίες συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και η Περιφέρεια Ηπείρου θα στηρίζουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 170 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση