banner_site_6.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 
Φίλτρο Τίτλου     Προβολή # 
# Τίτλος άρθρου
501 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Π.Ε. Άρτας για την επιλογή αναδόχου για την υλοποίηση δράσεων δικτύωσης και προβολής αποτελεσμάτων για τις ανάγκες υλοποίησης της πράξης «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στην Π.Ε. Άρτας»
502 Πρόχειρος διαγωνισμός για το έργο GrItCUZINE
503 Προκήρυξη ανοικτού διεθνή διαγωνισµού για το έργο «Ολοκληρωµένη Εφαρµογή Ενηµέρωσης Αγροτών – Πολιτών και Προώθησης των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου»
504 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανάδειξης προμηθευτών πετρελαιοειδών έτους 2013 για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας και των Ν.Π.Δ.Δ. Ν. Άρτας με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης
505 Προμήθεια πλέγματος για τις ανάγκες του ιχθυοτροφείου Λογαρού, αλιευτικού Συνεταιρισμού Κορωνησίας - Καλογερικού
506 Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια μελανών εκτυπωτών-Fax και φωτοτυπικών μηχανημάτων έτους 2013 της ΠΕ Άρτας
507 Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου καταπολέμησης κωνοποειδών για το έτος 2013 στο Νομό Άρτας
508 «Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και κατάρτιση όρων για την προμήθεια Γραφικών και χαρτικών ειδών του έτους 2013 για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας ».
509 «Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και σύνταξη όρων διακήρυξης για την προμήθεια ειδών καθαριότητας του έτους 2013 για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας».
510 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Ηπείρου/ΠΕ Άρτας για την επιλογή αναδόχου για πραγματοποίηση του έργου: «Διαχείριση, Οικονομική Παρακολούθηση και Οργάνωση συνάντησης στα πλαίσια του έργου INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013/GrItCUZIΝE»
511 «Επαναδιακήρυξη διενέργειας ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές ανάδειξης προμηθευτών πετρελαιοειδών (πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη) έτους 2013 για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας και των ΝΠ Ν. Άρτας ».
512 Διαγωνισμός για μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Άρτας
513 Διαγωνισμός για επιλογή αναδόχου για την πραγματοποίηση του έργου: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»
514 Διαγωνισμός για την Ανάδειξη προμηθευτών λιπαντικών και πετρελαιοειδών, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και των ΝΠΔΔ Ν.Άρτας.
515 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ 4ΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΤΑ-ΡΟΔΑΥΓΗ- ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ (ΛΗΞΗ 26.05.2011)
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 21 22 23 24 25 26 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 26 από 26
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 93 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση