banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου, τη κορυφαία διεθνή έκθεση οπωροκηπευτικών «Fruit Attraction», που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Οκτωβρίου στην Μαδρίτη και η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγορά των νωπών φρούτων και λαχανικών, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αναδείξει την ποιοτική υπεροχή, όπως και την προοπτική των αγροτικών προϊόντων της περιοχής, καθώς αυτά εκπροσωπήθηκαν από δέκα (10) επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο .

Περισσότερα...

 

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού, της εξεταστικής περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024, λήγει την Δευτέρα 07-10-2024 και ώρα 13.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας, Κοσμά Αιτωλού 10, Α΄ όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2681363511-512.

 

«Στην ιστορία του πιο μικρού αρχαίου θεάτρου της χώρας μας, θα έχουμε την ευκαιρία να μυηθούμε το ερχόμενο Σάββατο στις 6 το απόγευμα, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι Το μικρότερο Θεατρικό Έργο στο Μικρότερο Αρχαίο Θέατρο, που θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο της Αμβρακίας», τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους τους Αρτινούς.
«Στόχος της εκδήλωσης είναι» συνεχίζει ο κ. Ψαθάς «να γνωρίσουμε όλοι μας ένα ακόμη σημαντικό έργο που υλοποιείται μέσω του ΕΣΠΑ καθώς είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ΗΠΕΙΡΟΣ, το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην καθημερινότητά μας».
Να σημειωθεί πως μετά το θεατρικό θα ακολουθήσει στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου Μουσική Εκδήλωση με την ομάδα κρουστών «KrotalArta».

 

«Βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στην ολοκλήρωση του αρδευτικού έργου Περάνθη – Λουτρότοπου, που θα περιορίσει τις απώλειες αρδευτικού ύδατος, καθώς η πρόοδος των εργασιών που έχει επιτευχθεί είναι σημαντική αφού έχει ήδη φθάσει στο 70%, με συνέπεια να αισιοδοξούμε πως πολύ σύντομα θα τεθεί στην υπηρεσία των αγροτών της περιοχής».

Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, ο οποίος επισημαίνει πως «με την ολοκλήρωση του έργου θα βελτιωθούν οι συνθήκες άρδευσης, θα εξασφαλιστεί αρδευτικό νερό για άρδευση περισσότερων εκτάσεων, θα περιοριστούν πολύ τα κόστη για την συντήρηση του δικτύου και το σημαντικότερο θα βελτιωθεί το αγροτικό εισόδημα των καλλιεργητών».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.198.000,01 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

«Σχετικά με ρυθμίσεις θεμάτων ιδρύσεως φαρμακείων – Γνωστοποίηση Κενών θέσεων φαρμακείων Π. Ε. Άρτας κατά την 31η Μαΐου 2024»

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 45 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση