banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Άρτας, υπενθυμίζει στο ενδιαφερόμενο κοινό ότι η καταληκτική ημερομηνία για την αδειοδότηση υφιστάμενων χρήσεων νερού (π.χ. γεωτρήσεις, πηγάδια, απολήψεις από επιφανειακά νερά) είναι η 15-1-2014. Οι σχετικές αιτήσεις κατατίθενται στην υπηρεσία μας (Φλέμινγκ 6, 47100 Άρτα).

Περισσότερα...

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 

             Σήμερα παραδίδεται ένα έργο σημαντικό και σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Το έργο εξυπηρετεί τις ανάγκες του εθνικού καθώς και του επαρχιακού οδικού δικτύου.

            Είναι έργο πνοής, που δίνει ανάσες στην κυκλοφορία ιδιαίτερα των μεγάλων οχημάτων που κινούνται στην Εθνική οδό και θ’ αποσυμφορήσει την πόλη της Άρτας.

            Ο κόμβος Άρτας, θ’ αποκτήσει μεγαλύτερη σπουδαιότητα και θα φανεί η αξία του, όταν ξεκινήσουν οι εργασίες και αποπερατωθεί η Ιόνια οδός.

           

Περισσότερα...

 

           Η προγραμματισμένη, για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ, που θα πραγματοποιούνταν σε αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας, αναβάλλεται για την επόμενη Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013.

            Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, Κυβερνητικό Κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Άρτα με την ευκαιρία των εγκαινίων του Κόμβου Άρτας, στην Ιόνια Οδό, στον Άγιο Δημήτριο Πέτα.

 

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις εξετάσεις ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ έτους 2013 είναι από 20-11-2013 έως και 10-12-2013 :

         Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων.

      Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και στις εξής ημερομηνίες:

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 470 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση