banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Την απόφαση με την οποία ρυθμίζεται η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές στην Π.Ε. Άρτας, υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς. Με την απόφαση δεν προβλέπεται η λειτουργία των καταστημάτων, πέραν αυτών που έχουν οριστεί με τον ισχύοντα Νόμο 4177/2013.

Περισσότερα...

 

Στην ένδοξη ιστορία μας, ξεχωριστή θέση κατέχει η 28η Οκτωβρίου και γι’ αυτό την εορτάζουμε με υπερηφάνεια και εθνική ομοψυχία.

Τιμούμε την αυτοθυσία των προγόνων μας, αλλά πάνω απ’ όλα τιμούμε την παρακαταθήκη που μας άφησαν.

Και η παρακαταθήκη είναι το πνεύμα ενότητας. Ενωμένοι νικήσαμε το ’40 και ενωμένοι πρέπει να είμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Παρακαταθήκη είναι η αγάπη για τον τόπο μας. Η αγάπη για την πατρίδα, που έχει μεγαλύτερη ισχύ και αξία από την όποια οικονομική δύναμη.

Σήμερα η κοινωνία μας δίνει εμπράκτως την απάντησή της στα φαινόμενα εκφασισμού και την εμφάνιση του νεοναζισμού.

 

Υποχρεωτική ηλεκτρονική απογραφή αιγοπροβάτων

από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2013

 

Στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ηπείρου, πρέπει να προσέλθουν υποχρεωτικά οι κτηνοτρόφοι  στο χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου έως 15η Δεκεμβρίου 2013, προκειμένου να απογράψουν ηλεκτρονικά τα αιγοπρόβατά τους.  Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αποκλειστική και δεν προβλέπεται να δοθεί παράταση.

Περισσότερα...

 

Έκδοση προεδρικών διαταγμάτων και κοινών υπουργικών αποφάσεων για τη ρύθμιση τεχνικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων κατ’ εξουσιοδότηση του πρώτου μέρους του ν. 3982/2011.

Περισσότερα...

 

Ευρεία σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 16 Οκτωβρίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, με αντικείμενο την ενημέρωση των παραγωγών και των εμπόρων εσπεριδοειδών της περιοχής μας, για την εποχική απασχόληση αγρεργατών.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 154 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση