banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Απαγόρευση αλιείας σε όλα τα ποτάμια μέχρι τις 31 Μαΐου

 Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται η απαγόρευση αλιείας ψαριών (εκτός πέστροφας) και όλων των υδρόβιων οργανισμών, με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο, σε όλα τα ποτάμια, τους παραποτάμους και τις πηγές αυτών, καθώς και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου από 1η Μαΐου έως 31 Μαΐου 2013.

Περισσότερα...

 

Εισήγηση του Περιφερειάρχη στην

ΕΝ.ΠΕ. για τα κτηνιατρικά τέλη

 Την εισήγηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου για την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να μεταφερθούν οι πόροι των κτηνιατρικών τελών στις Περιφέρειες ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (μειοψηφούντος ενός συμβούλου) στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Τα τέλη αφορούν ελέγχους ζώντων ζώων και τροφίμων ζωικής προέλευσης που πραγματοποιούν οι Υπηρεσίες Κτηνιατρικής των Περιφερειών.

Περισσότερα...

 

Προσωρινή λύση για το θέμα των βοσκοτόπων

Προσωρινή λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη μίσθωση βοσκοτόπων στις ορεινές περιοχές, δόθηκε μετά από χθεσινή επικοινωνία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχο Κορασίδη και σε συνέχεια της αλληλογραφίας και των αιτημάτων που είχε υποβάλλει η Περιφερειακή Αρχή από αρχές του Μαρτίου.

Περισσότερα...

 
  1. Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση οδού Θεοδώριανα προς Θεσσαλία», Π.Ε. Θεσπρωτίας προϋπολογισμού 40.000 ευρώ
  2. Η Οικονομική Επιτροπή ανάδειξε επίσης αναδόχους για:
  • Προμήθεια πλέγματος για τις ανάγκες του ιχθυοτροφείου Λογαρού, αλιευτικού Συνεταιρισμού Κορωνησίας – Καλογερικού», προϋπολογισμού 20.100 ευρώ. (Ανάδοχος Αφοί Δουκάκη και ΣΙΑ Ο.Ε.)
 

Η ζήτηση αγαθών που εθιμικά συνδέονται με πασχαλινές γιορτές είναι αυξημένη, γι αυτό και επιβάλλεται να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η λειτουργία της αγοράς να είναι ομαλή και σύμφωνη, τόσο με τον αγορανομικό κώδικα, τις αγορανομικές και λοιπές διατάξεις και αποφάσεις όσο και με την νομοθεσία «περί Ανταγωνισμού».

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 171 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση