banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση κοίτης χειμάρρων πεδινής ζώνης ΠΕ Άρτας». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, με προϋπολογισμό 48.387,10 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στραγγιστικού δικτύου ΠΕ Άρτας». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, με προϋπολογισμό 17.741,94 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ,  απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση τεχνικών κατασκευών στο στραγγιστικό δίκτυο πεδιάδας  Άρτας». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, με προϋπολογισμό 32.258,06 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση επικίνδυνου σημείου, κατασκευή τοίχου αντιστήριξης, επιχώματος και τοποθέτηση στηθαίου ασφαλείας στην ΕΟ Άρτα – Ροδαυγή (θέση Κιάφα)». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑ, με προϋπολογισμό 32.520,33 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
1.    Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου. προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό  για την προμήθεια: «Προμήθεια πλέγματος για τις ανάγκες του ιχθυοτροφείου Τσουκαλιό, Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ανέζας», μέχρι του ποσού των 10.272,96 € με ΦΠΑ.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 426 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση