banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

tilediaskepsi
Την 23η Νοεμβρίου έλαβε χώρα η δεύτερη, διαδικτυακή συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τη Διαπεριφερειακή Συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας.
Την Περιφέρεια Ηπείρου, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Ψαθάς.
Από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου, σημειώθηκε ότι τομείς προτεραιότητας αποτελούν:
I.    η ανάπτυξη των τουριστικών ανταλλαγών και ειδικότερα η προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού (θρησκευτικός, ορεινός, θαλάσσιος και αγροτουρισμός).
II.     η συνεργασία στον αγροδιατροφικό τομέα και ειδικότερα η προώθηση ποιοτικών, ελληνικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στη ρωσική αγορά.
Σε επίπεδο Περιφερειών, από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου, ενώ από ρωσικής πλευράς συμμετείχαν εκπρόσωποι των Περιφερειών Βλαντιμίρ, Τσελιαμπίνσκ και Ροστόφ.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενθαρρύνουν περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών των δύο χωρών και υπογράμμισαν τη σημαντική προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας αυτής. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας μηχανισμού άμεσων επαφών μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων και αντάλλαξαν, με μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών, ενδεικτικούς καταλόγους εταιρειών από τις Περιφέρειες, οι οποίες ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη συνεργιών.

 

altΤο τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Άρτας  ανακοινώνει ότι προβαίνει στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων- οχημάτων- υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για το έτος 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση από την  Τετάρτη 17 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ε Άρτας (peartas.gov.gr).

Οι υπεύθυνες δηλώσεις και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέσω ταχυδρομείου με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι την 3η Δεκεμβρίου 2021 (Δ/νση αποστολής Ταγμ. Παπακώστα 6. ΤΚ 47132- Άρτα) ή αυτοπροσώπως στην ως άνω Διεύθυνση. Επισημαίνεται ότι για την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης με φυσική παρουσία τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον Covid19.

 

altΑπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας  Άρτας  Περιφέρειας  Ηπείρου,  ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού, της εξεταστικής περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, λήγει την Δευτέρα 06-12-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας, Κοσμά Αιτωλού 10, Α΄ όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2681363511-512.

 

alt
Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας  Άρτας  Περιφέρειας  Ηπείρου,  ανακοινώνεται ότι, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού, της εξεταστικής περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, λήγει την Δευτέρα 11-10-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας, Κοσμά Αιτωλού 10, Α΄ όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2681363511-512.

 

Από το τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Άρτας ανακοινώνεται  ότι έχει εκδοθεί η αριθ.1836/8-9-2021(κωδ. προς. ΑΡ.33.2) (ΑΔΑ:9ΨΦΥ4653ΠΓ-ΥΛΚ) Τροποποίηση 2ης Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη δράσης (δ) του μέτρου 3.1.9  Προσωρινή παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων ως συνέπεια της επιδημικής έκρηξης της Covid -19 της Ενωσιακής Προτεραιότητας 1 του ΕΠΑΛΘ 2014-2020» όπου η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) ορίζεται η 30/9/2021 & ώρα 14.00

Περισσότερες πληροφορίες  δίδονται στο Τμήμα Αλιείας –Φλέμιγκ 6 Άρτα.

Τηλ.Επ. 2681364461& 2681364464              

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 65 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση