banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
1.    Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου. προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό  για την προμήθεια: «Προμήθεια πλέγματος για τις ανάγκες του ιχθυοτροφείου Λογαρού, Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κορωνησίας-Καλογερικού», μέχρι του ποσού των 4.538,70 € με ΦΠΑ.

Περισσότερα...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση αποκομμένου πρανούς – επέκταση τεχνικού στον επαρχιακό δρόμο Γιαννιώτη - Σκουληκαριά». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑ, με προϋπολογισμό 32.520,32 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών της γέφυρας Κοράκου επί του Αχελώου ποταμού στα σύνορα των νομών Άρτας-Καρδίτσας». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, με προϋπολογισμό 113.821,14 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ  απρόβλεπτα και αναθεώρηση)

Συνοδευτικά Έντυπα

 

Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση διατομών τάφρων πεδιάδας Άρτας». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, με προϋπολογισμό 81.300,81 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ  απρόβλεπτα και αναθεώρηση)

Συνοδευτικά Έντυπα

 

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης

Η κατάθεση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα από τη διακήρυξη δικαιολογητικά θα γίνει μέχρι και την 19η Μαΐου 2016 ημέρα Πέμπτη στο Πρωτόκολλο της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού Π.Ε. Άρτας (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 1ος όροφος, Τ.Κ.: 47132).

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 133 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση