banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Δημιουργία αντιπυρρικής ζώνης στην ΠΕ Άρτας». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, με προϋπολογισμό 16.260,16 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ,  απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Κεραματών Άρτας». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, με προϋπολογισμό 17.073,17 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ ,απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση πρόσβασης με τσιμεντόστρωση στη θέση ¨Σπαρτιά¨Δ.Δ. Κουκουλίων». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑ, με προϋπολογισμό 18.699,19 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση επικίνδυνου σημείου - κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο δρόμο Σκοτωμένο - Καταρράκτης». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑ, με προϋπολογισμό 52.845,53 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

Πρόσκληση

Υποβολή προσφορών μέχρι τις 25/02/2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 138 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση